Single Post Vacature
Single Post Vacature

Kom meer
te weten over
dit type project

Duur

Plaats

Ervaring

‘Wij zorgen voor jou terwijl jij voor anderen zorgt’

- Celine Jacxens, General Manager | Be Yourself

beyourself-icon

Jouw skillset als projectverpleegkundige

Be Yourself heeft een unieke visie en missie. Wij willen een warme, kwalitatieve zorg bieden, zowel aan patiënten als aan onze projectverpleegkundigen. Om dat te kunnen doen, zoeken wij mensen met specifieke kwaliteiten. Ontdek hier of jij die hebt!

In een notendop: 

Autorijbewijs

Bij ons zal je projectmatig werken, dat wil zeggen dat je van project naar project gaat. Als projectverpleegkundige bij Be Yourself zal je dan ook een wagen én tankkaart krijgen om dat projectmatig werken mogelijk te maken. Uiteraard heb je daarvoor een autorijbewijs nodig.

Passend diploma

Ook een diploma verpleegkunde mag niet ontbreken. Heb je een bachelordiploma verpleegkunde of een HBO5-diploma verpleegkunde? Dan heb je al je toegangsticket voor een job als verpleegkundige in opdracht van Be Yourself. 

Passie en high energy

Met alleen een rijbewijs en een diploma ben je er nog niet. Bij Be Yourself zijn we op zoek naar mensen met een passie voor persoonlijke, kwalitatieve zorg die geloven in een zorg op een andere manier dan de klassieke zorg. Die passie in combinatie met high or positive energy zijn voor ons enorm belangrijk. Jij geeft ons energie en wij zorgen ervoor dat jij energie en voldoening uit je zorgjob kan halen, van een win-win gesproken! 

Ontwikkeling en zelfstandigheid

Last but not least: wij houden van mensen die zelfstandig zijn en een beweeglijk zorg-DNA hebben. Wil je jezelf volledig ontplooien als verpleegkundige en alles wat je kan uit je job halen? Wees dan maar zeker dat je bij ons aan het juiste adres bent.

Een job als projectverpleegkundige bij Be Yourself dat is:

Een zorgjob dat is geven en nemen. We vinden het belangrijk dat je voldoening haalt uit je job. Daarom zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat je kan groeien in een zorgjob die bij je past.

Kiezen voor Be Yourself dat is kiezen voor…

Een uniek pakket aan voordelen! Bij ons krijg je naast je loon ook heel wat extralegale voordelen.

Klaar om je helemaal te geven als projectverpleegkundige? Wij ontvangen zowel ervaren verpleegkundigen als net afgestudeerden met open armen! Zolang je maar passie en goesting hebt.

 

Denk jij nu ‘that’s me’? Dan zijn we er zeker van dat jij een waardevolle aanvulling voor ons warme team kan zijn!

Werk op maat van je leven?

Play Video

What
we’re
all
about

Projectmedewerkers in de zorg constant nieuwe uitdagingen bieden, op maat van hun persoon, ambities, interesses én hun leven.

Je toekomstige
collega Sylvie aan het woord

Consectetur adipiscing elit. Cras consectetur arcu lacus, pellentesque maximus lacus faucibus et. Sed vulputate tortor quis suscipit elementum. Vestibulum sit amet libero pulvinar, lacinia tellus in, venenatis massa.

beyourself-icon

Stuur ons je motivatie en CV en we contacteren je asap.

Be Yourself - Spontaan Solliciteren

Be Yourself - Spontaan Solliciteren

Voornaam*(Required)
Achternaam*(Required)
Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 256 MB.

Niet de job die je zocht?
Bekijk deze even.