Onze expertises

Onze expertises

Human Resources

Finance

Sales

Onze expertises

Bij Be Yourself zijn we gespecialiseerd in werving en selectie, met een sterke focus op het vinden van de juiste talenten voor HR, finance en sales functies. Met onze diepgaande expertise begrijpen we de unieke eisen en vereisten van deze cruciale vakgebieden. 

We zijn erg onder de indruk!

Als HR-directeur ben ik altijd op zoek naar manieren om ons team te versterken. Be Yourself heeft het zo eenvoudig gemaakt om de juiste freelancers te vinden voor onze specifieke behoeften. Ik ben erg blij met de samenwerking!

Ellen D., HR Director

We zijn erg tevreden met de freelancer die we hebben ingehuurd

Ons administratieve team had dringend extra ondersteuning nodig en Be Yourself kwam echt als geroepen. We zijn erg tevreden met de freelancer die we hebben ingehuurd en de effici├źntie waarmee het platform werkt.

Kevin L. - Office Manager

Topervaring!

Ons marketingteam had nood aan een extra communicatiespecialist voor een belangrijk project. Be Yourself zorgde ervoor dat we snel een getalenteerde freelancer vonden die precies begreep wat we nodig hadden. Topervaring!

Jasper S. - Marketing Director

We zijn erg tevreden met
het eindresultaat!

We wilden een nieuwe website laten ontwerpen en zochten een ervaren designer. Be Yourself hielp ons om snel een getalenteerde freelancer te vinden die onze visie tot leven bracht. We zijn erg tevreden met het eindresultaat!

Anouk V - Creative Director

We zijn erg tevreden met
het eindresultaat!

We hadden een nieuwe marketingstrategie nodig en zochten een freelancer met frisse idee├źn. Be Yourself hielp ons om in korte tijd een getalenteerde marketeer te vinden die ons merk naar een hoger niveau bracht

Sofie W - Marketing Manager

Onze prijzen

Bij Be Yourself hechten we veel waarde aan transparantie en vertrouwen tussen opdrachtgevers en freelancers. Daarom zijn onze tarieven eerlijk en transparant, zodat jij als opdrachtgever altijd weet waar je aan toe bent.

Transparantie  & vertrouwen staat voorop!

Zet vandaag jouw openstaande vacature online!