Match with the best, forget the rest

Word

freelancer!

Waarom

Be Yourself?

Bij Be Yourself bieden we enkel hoogwaardige opdrachten aan voor getalenteerde freelancers die op zoek zijn naar uitdagend werk en die zich willen ontwikkelen in hun vakgebied.

Kwaliteit boven kwantiteit

Be Yourself biedt diverse opdrachten, zowel op korte als lange termijn, voor freelancers in verschillende expertisegebieden. Hierdoor kunnen freelancers altijd de opdracht vinden die bij hen past.

Voor ieder wat wils

Onze matchmakers klaar om jou te helpen bij het vinden van de perfecte opdracht en om jou te ondersteunen gedurende het hele proces. We zijn er voor jou!

Persoonlijke aanpak

Hoe werkt het?

Je meldt je aan op ons platform

Wij gaan van start, volgen je op en maken een screening van ideale opdrachten & freelancers

Start van de opdracht.

Evaluatie en opvolging van geplaatste freelancer.

Human Resources

Finance

Sales

Onze expertises

Bij Be Yourself zijn we gespecialiseerd in werving en selectie, met een sterke focus op het vinden van de juiste talenten voor HR, finance en sales functies. Met onze diepgaande expertise begrijpen we de unieke eisen en vereisten van deze cruciale vakgebieden. 

Heb je een openstaande opdracht? Of heb je vragen over de samenwerking?

Start als freelancer

Start als bedrijf

Registreer je vandaag nog en match met jouw droomopdrachtgever!

Vul jouw openstaande vacatures in en laat jouw bedrijf groeien met in-house expertise!

Over Be Yourself

Wij zijn een community van gepassioneerde freelancers en opdrachtgevers die geloven in vrijheid, flexibiliteit en persoonlijkheid. Bij ons draait het niet alleen om het vinden van werk, maar om het vinden van een passie. Samen zorgen we voor de beste match tussen opdrachtgevers en freelancers en creëren we een omgeving waarin iedereen kan groeien, leren en bloeien.