HOME

Werken in finance, da’s flexibiliteit geven en krijgen.

Freelance Finance opdrachten

Ben jij op zoek naar een finance opdracht die je voldoening en energie geeft? Wil je een verloning die in lijn ligt met je prestaties? Dan is een opdracht via Be Yourself in Finance perfect voor jou! Be Yourself biedt jou de kans om nieuwe ervaring op te doen in de finance-wereld terwijl je carrière kan maken zonder dat je de corporate ladder moet beklimmen!

In Finance

Meer weten?

Wij vertalen de finance-uitdagingen van onze klanten naar echte succesverhalen. Daar hebben wij jou voor nodig! Onze finance-experten laten onze klanten exponentieel groeien met hun expertise, advies en inspirerende ideeën.

Of het nu gaat om start-ups, eenmansbedrijven, grote bedrijven of familiebedrijven: bij Be Yourself In Finance hebben wij voor elk segment een expert in huis die innovatieve oplossingen en ideeën bedenkt voor jouw finance-noden.

Elk soort bedrijf heeft namelijk zijn eigen uitdagingen, opportuniteiten en werking. Wil je je bedrijf uitbreiden? Of wil je een belangrijke verandering uitvoeren? Dat lukt natuurlijk het best als je bijgestaan wordt door een echte expert met kennis van zaken. Die vind je bij Be Yourself In Finance.

Wij laten bedrijven groeien en geven kansen aan finance-profielen om hun portfolio verder uit te bouwen.

Be Yourself: een belofte aan onze talenten

Terwijl je van opdracht naar opdracht gaat krijg je heel wat opportuniteiten om je finance-expertise verder uit te bouwen en je professionele netwerk uit te breiden. Wij zorgen ervoor dat jij kan genieten van werkzekerheid, variatie en een opdracht die bij jouw leven, interesses en ambities past.

Daarom is Be Yourself niet gewoon onze naam, het is ook een belofte naar jou toe. Wij laten jou mee bepalen hoe jouw carrièrepad eruitziet en welke functie je invult. Samen met jou zorgen we ervoor dat je persoonlijke én financiële groei kan verwezenlijken.

"
Find your match,
Be Yourself,
and grow professionally.

Opdrachten in de kijker

Hulpboekhouder

Voor onze klant actief in de voedingsindustrie regio West-Vlaanderen zoeken we naar een hulpboekhouder.

Boekhouder Deinze

Voor onze klant zoeken wij voor minstens  4 maanden naar een boekhouder A-Z.

Financieel Analist

Voor onze klant regio Zottegem zoeken wij naar een freelance financieel analist.

Spontaan solliciteren?

Be Yourself - Spontaan Solliciteren

Be Yourself - Spontaan Solliciteren

Voornaam*(Required)
Achternaam*(Required)
Accepted file types: jpg, png, pdf, Max. file size: 256 MB.

What we’re
all about

Finance profielen unieke kansen bieden om hun expertise uit te bouwen en constant nieuwe uitdagingen aan te gaan, terwijl we hun vrijheid, levensfase en ambities blijven respecteren.


Elk type bedrijf in eerde welke (groei)fase helpen bij de (financiële) ontwikkeling door experts ter zake in te schakelen die hun kennis en know-how geregeld bijschaven.

Why Be Yourself?

Ga je net aan de slag binnen finance, of ben je al jaren aan het werk binnen deze sector? Wat jouw achtergrond ook is, bij ons ben je sowieso welkom! Zolang je maar gedreven en ambitieus bent!

Wij bieden oplossingen voor elke sector en elk bedrijf door ons uitgebreide netwerk van financeprofielen.

in-finance-icon

Stel ons je vraag

Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie?
Contacteer ons via onderstaand formulier.

Algemeen Contactformulier

Algemeen Contactformulier

Voornaam*(Required)
Achternaam*(Required)