HOME

Werken in finance, da’s flexibiliteit geven en krijgen.

Onze missie en visie

De focus van Be Yourself ligt op authenticiteit, ambitie, balans, ondersteuning en ontwikkeling. Dat vertaalt zich in finance profielen met pakken ervaring en boordevol positieve energie en duurzame groei, zowel voor onze klanten als voor onze finance profielen.

Groei, duurzaamheid en ethisch ondernemen

Be Yourself vertrekt vanuit overtuiging en passie. Het draait bij ons niet alleen om cijfers, maar ook om ontwikkeling en verandering. We staan voor duurzaamheid en ethisch ondernemen.

"
Be Yourself dat is
hand in hand duurzaam
ondernemen

Het is ons doel om zaadjes te planten die kunnen uitgroeien tot een grote diversiteit aan planten. Om dat te realiseren willen we elk zaadje de zorg en aandacht geven die het nodig heeft, zodat het zich kan ontwikkelen tot een unieke plant.

Die zaadjes, dat zijn onze finance professionals. Door aandacht te hebben voor hun persoonlijke sterktes en wensen en hun unieke kwaliteiten willen wij een duurzame groei verwezenlijken.

Behind Be Yourself

Hendrik Bogaert

‘Dit is mijn motivatie, engagement, visie en missie.
Hier kan je op vertrouwen, hier gaan we
samen voor, let’s go!’

Hallo! Mijn naam is Hendrik Bogaert uit Jabbeke en ik ben CEO van Be Yourself. Onze missie is dat je je jezelf kan zijn. Elke mens is bijzonder en elke mens verdient de aandacht om ontdekt te worden. Dus hebben we bijzondere zorg voor je levensverhaal. We stellen ons op als jouw persoonlijke jobcoach en vertrouwenspersoon op weg naar een job op maat.

Bij Be Yourself kan je ervaring opdoen, een zeer mooi netwerk uitbouwen en tegelijk genieten van werkzekerheid. Je kan jezelf zijn en je sterk ontplooien. We werken zeer overtuigd in harmonie met onze buurt en onze samenleving.

Dit is mijn motivatie om Be Yourself op te richten. Dit is mijn engagement, visie en missie. Hier kan je op vertrouwen, hier gaan we samen voor, let’s go!

Hendrik Bogaert, CEO van Be Yourself In Finance.

"
Een bedrijf waar we heel
dicht bij onze teamleden
en klanten staan.

Ons team zoekt nog collega's
op deze projecten:

Hulpboekhouder

Voor onze klant actief in de voedingsindustrie regio West-Vlaanderen zoeken we naar een hulpboekhouder.

Boekhouder Deinze

Voor onze klant zoeken wij voor minstens  4 maanden naar een boekhouder A-Z.

Financieel Analist

Voor onze klant regio Zottegem zoeken wij naar een freelance financieel analist.