HOME

Be Yourself in Finance:
waar ambitie en groei samenkomen

Finance: waar ambitie en groei samenkomen

Stay yourself and thrive

Wij geloven erin dat de juiste job ervoor kan zorgen dat je heel wat voldoening haalt uit je werk. Daarom zorgen wij ervoor dat jij van bij het begin van je carrière bij Be Yourself in Finance de job hebt die bij je past, zonder dat je daarvoor jarenlang de corporate ladder moet beklimmen.

Be Yourself in Finance gaat op zoek naar jouw sterktes en interesses, zodat we je kunnen inzetten op financeprojecten die bij jou passen. Daardoor kan jij van start gaan in een job die jou voldoening geeft en kan je bedrijven helpen groeien dankzij jouw gedrevenheid en passie.

Voldoening halen uit je job, dat heeft niet alleen te maken met wat je tijdens je uren doet, maar ook met een goede work-life balance, werkzekerheid, mooie extralegale voordelen en een loon krijgen dat aansluit bij je prestaties en expertise. Bij Be Yourself in Finance zetten we alles op alles om ervoor te zorgen dat je voldoening haalt uit je job.

In Finance

Get a job that matches your ambitions

Een expert binnen finance heeft de ambitie om nauwkeurig te werk te gaan, met oog voor afwerking. Misschien ben je wel gepassioneerd door de boekhoudkundige principes, of ben je eerder gefascineerd door de wetten van profit and loss? Waar jouw interesseveld en ambitie ook liggen, in ons brede arsenaal van projecten bevindt zich sowieso een bedrijf dat matcht met jouw interesses en ambities.

Voor ons is het van het grootste belang dat jij kan groeien, zowel op persoonlijk als op financieel vlak. Doordat we jou kunnen inzetten op een grote verscheidenheid aan projecten en jobs kunnen wij een duurzame groei voor jou realiseren.

Variety in jobs and projects

Ligt jouw interesse in het bankwezen, of wil je liever op de payroll staan van een grote speler binnen consultancy? Misschien wil je wel een klein bedrijf helpen uitbreiden met jouw expertise?

Wat jouw cup of tea ook is, bij Be Yourself houden we rekening met jouw wensen en interesses. We zetten je in op projecten die bij je passen, zodat jij je verdere carrière zelf kan invullen.

Weet jij hoe je cijfers en balansen, profit en loss en jaarrekeningen mooi kan afwerken? Ben jij op de hoogte van boekhoudkundige principes en heeft de incasso van de factuur geen geheimen meer voor jou? Wil je je verder specialiseren? Bij Be Yourself hebben we projecten en jobs met uiteenlopende inhoud!

Join our team and enjoy the benefits!

"
Choose a job you love,
and you will never have to
work a day in your life

A wage that makes you smile

Voldoening halen uit je job is één ding, maar het is ook belangrijk om tevreden te zijn met je verloning. We geloven niet in one size fits all, wel in een loon dat is afgestemd op jouw specifieke situatie. Ook geniet je bij ons van leuke extralegale voordelen, zoals een firmawagen met tankkaart die ook privé gebruikt mag worden.

Helemaal overtuigd van onze visie en missie? Lees dan zeker verder om te ontdekken welke jobs wij in de aanbieding hebben!

"
Be Yourself dat is
hand in hand duurzaam
ondernemen

Our jobs on offer

Hebben we je interesse gewekt en wil je graag bij ons aan de slag? Bij Be Yourself in Finance kan je werken als project finance consultant, finance freelancer en via uitzendarbeid. Verlang je naar wat meer stabiliteit? Wij doen ook werving en selectie voor enkele vooraanstaande bedrijven, zo vind je via ons in no time een vaste job!

Wij zijn op zoek naar nauwgezette, gedreven professionals die graag een mooi loon willen krijgen voor hun verdiensten. Ken jij al veel van boekhouding, balansen en jaarrekeningen, maar wil je je graag verder specialiseren? Dan zit je hier op de juiste plek!

"
Een bedrijf waar we heel
dicht bij onze teamleden
en klanten staan.

Ons vacatureaanbod

Als project finance consultant blijf je in vaste dienst bij Be Yourself, maar krijg je wel de kans om ervaring op te doen en je netwerk uit te breiden door bij verschillende bedrijven te gaan werken. Je kan zo genieten van beweging en vrijheid, terwijl je nog steeds werkzekerheid hebt.

Je kan werken voor een brede waaier van diverse finance projecten. Elk project duurt minstens drie maanden, maar dat kan verlengd worden mits de klant dat wil. Uiteraard maken we dergelijke beslissingen alleen in overleg met jou. Zo kan jij de verschillende ins en outs ontdekken van verschillende domeinen binnen finance. 

Wil je jezelf verder ontwikkelen als finance professional, je netwerk uitbreiden of nieuwe dingen ontdekken? Join the team as a project finance consultant!

Ons team zoekt nog collega's
op deze projecten:

Momenteel zijn er nog geen opdrachten beschikbaar.