HOME

BeYourself voor opdrachtgevers

In de financiële sector, vol met uitdagingen en mogelijkheden, hebben we de ambitie om een vernieuwende impuls te geven en een nieuwe richting op te gaan. We richten ons op menselijkheid, warmte, passie, ontwikkeling en ondersteuning om onze doelen te bereiken.

Realise growth

Bedrijven willen natuurlijk zoveel mogelijk bewegen en groeien. Daarvoor heb je echter de juiste talenten nodig. Waar je die talenten vindt? Bij Be Yourself natuurlijk! Onze finance professionals zijn leergierig, creatief en fan van een uitdaging. Zij zullen als een frisse wind door jouw bedrijf waaien.

We kijken naar de specifieke noden van jouw bedrijf en koppelen daar talenten aan die tegemoetkomen aan die noden. Zij bieden jou persoonlijke begeleiding en analyseren de situatie van je bedrijf grondig. Zo kunnen we duurzame groei realiseren voor jouw onderneming.

Be Yourself in Finance - Freelance opdrachten in Finance

We have your perfect match

Wij zijn natuurlijk geen dating app, maar jouw perfect match vind je wel bij ons! We doen meer dan enkel vacatures invullen – wij gaan altijd op zoek naar iemand met de juiste skills en iemand die bij jouw bedrijfscultuur past. Zo vinden we voor jou het profiel dat jouw bedrijf echt zal helpen ontwikkelen. Of het nu gaat om een eenmanszaak, start-up, familiebedrijf of een bedrijf dat wil uitbreiden, voor elke niche hebben wij een expert in huis!

"
Be Yourself dat is
hand in hand duurzaam
ondernemen

Dat kan doordat wij écht weten wie onze finance professionals zijn. We kennen hun sterktes en weten hoe ze hun carrière het liefst willen invullen. Doordat wij hun die vrijheid geven, kan jij genieten van gepassioneerde, enthousiaste en energieke finance profielen!

Flexibility and experience

De finance professionals van Be Yourself houden van een dynamische werkomgeving. Ze gaan van het ene project naar het andere en nemen onderweg hun ervaring mee. Op die manier komen ze in de perfecte positie terecht om advies en ondersteuning te bieden aan jouw team.

"
Een bedrijf waar we heel
dicht bij onze teamleden
en klanten staan.

Be Yourself biedt voortdurend begeleiding en legt een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling. Onze finance professionals krijgen alle kansen om zich volledig te ontplooien en te ontdekken wie ze zijn en wat ze graag doen. Zo zorgen we ervoor dat ze voldoening kunnen halen uit hun werk en elke dag met passie aan de slag kunnen gaan.

Pricing for quality profiles

De zoektocht naar een freelancer is gratis. Bij elke succesvolle match betaal je 20-25% als brokersfee op de gewerkte uren, afhankelijk van verschillende factoren zoals:

 

  • duurtijd
  • aard van profiel
  • hoe vaak iemand klant al is geweest
  • ervaring profiel

Vind de ideale freelancer voor jouw bedrijf via ons platform. Krijg toegang tot een divers netwerk van freelancers en vind degene met de juiste vaardigheden en ervaring. Bespaar tijd en geld door de perfecte freelancer te vinden via ons platform.

 

Ontdek onze Freelancers in de kijker

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je bedrijf draaiende te houden en je klanten tevreden te stellen. Maar soms heb je extra hulp nodig om je doelen te bereiken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dat is waar freelancers in het spel komen. Freelancers zijn hoogopgeleide professionals die op projectbasis werken en hun expertise en vaardigheden inzetten om je bedrijf te ondersteunen en je doelen te verwezenlijken. 

DSC_0345-min

Concrete prijsbepaling?

Voor concrete prijsbepaling vraag aan via onderstaand formulier. 

Algemeen Contactformulier

Algemeen Contactformulier

Voornaam*(Required)
Achternaam*(Required)

Ons team zoekt nog collega's
op deze projecten:

Hulpboekhouder

Voor onze klant actief in de voedingsindustrie regio West-Vlaanderen zoeken we naar een hulpboekhouder.

Boekhouder Deinze

Voor onze klant zoeken wij voor minstens  4 maanden naar een boekhouder A-Z.

Financieel Analist

Voor onze klant regio Zottegem zoeken wij naar een freelance financieel analist.