HOME

Werken in HR, da’s flexibiliteit geven en krijgen.

Jobs built around your life

HR-opdrachten waar je al je passie in kwijt kan, voldoening uithaalt en waar je een verloning voor krijgt die in lijn ligt met je prestaties, met tal van extralegale voordelen, lijkt je dat wat? Bij Be Yourself bieden we jou de kans om jouw hr-kennis naar een nieuw niveau te tillen, en dat terwijl je een hoge mate van vrijheid en zelfstandigheid behoudt.

In HR

Meer weten?

De HR-uitdagingen van onze klanten vertalen naar succesverhalen, dat is wat wij willen doen. Daar hebben wij jou voor nodig. Samen richting een aangename werkomgeving, voor jou, voor ons, en voor onze klanten: daar gaan we voor!

De hr-wereld en de sociale wetgeving worden steeds complexer. Via project staffing kunnen we een oplossing bieden aan bedrijven die innovatieve oplossingen zoeken voor de uitdagingen waar ze mee te maken krijgen. Bovendien creëren we zo kansen voor hr-profielen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en een gevarieerd takenpakket tegen een aantrekkelijke verloning.

Je gaat van project naar project en krijgt heel wat leeropportuniteiten en kansen om je netwerk uit te bouwen along the way. We geven jou variatie, werkzekerheid en een job die bij jouw leven past. Be Yourself is daarom geen loze brand name, maar wel een belofte van ons naar jou toe. Je bepaalt zelf mee je carrièrepad en vult je functie in volgens je persoonlijke levensfase. We zorgen samen met jou dat je werkelijk een persoonlijke en financiële groei kan realiseren binnen jouw job in hr.

Opdrachten in de kijker

Er zijn geen verdere vacatures beschikbaar

Spontaan solliciteren?

In HR sollicitatieformulier

In HR sollicitatieformulier

Voor en achternaam*(Required)
Accepted file types: jpg, png, pdf, docx, Max. file size: 20 MB.

What we’re
all about

HR-profielen unieke kansen bieden om bij te leren en constant nieuwe uitdagingen aan te gaan terwijl we bij elke stap oog hebben voor hun vrijheid, ambities en levensfase.

Why Be Yourself?

Begin je net in HR te werken, of heb je al flink wat jaren ervaring op je teller staan? Wat jouw achtergrond ook is, Be Yourself heeft je heel wat te bieden!

Stel ons je vraag

Heb je vragen of ben je op zoek naar meer informatie?
Contacteer ons via onderstaand formulier.

Algemeen Contactformulier

Algemeen Contactformulier

Voornaam*(Required)
Achternaam*(Required)