HOME

Werken in HR, da’s flexibiliteit geven en krijgen.

Onze missie en visie

Be Yourself legt een sterke focus op menselijkheid, authenticiteit, ambitie, ontwikkeling en ondersteuning. Dat vertaalt zich in hr-profielen boordevol positieve energie, met pakken ervaring en veel goesting.

Duurzaamheid, groei en ethisch ondernemen

Wij vertrekken vanuit passie en overtuiging. Bij ons draait het dan ook niet alleen om cijfers maar ook, en vooral, om groei, ontwikkeling en verandering. We staan voor duurzaam en ethisch ondernemen.

"
Be Yourself dat is
hand in hand duurzaam
ondernemen

Wij willen zaadjes planten en die laten uitgroeien tot een prachtige diversiteit aan planten. Om dat te realiseren willen wij elk zaadje koesteren met de juiste voeding en zorg, zodat het zich kan ontwikkelen tot een unieke plant.

Onze zaadjes zijn de hr-professionals bij Be Yourself. Door aandacht te hebben voor de uniciteit van elke persoon, elk team en elk bedrijf, willen wij een duurzame groei verwezenlijken.

Behind Be Yourself

Hendrik Bogaert

‘Dit is mijn motivatie, engagement, visie en missie.
Hier kan je op vertrouwen, hier gaan we
samen voor, let’s go!’

Hallo! Mijn naam is Hendrik Bogaert uit Jabbeke en ik ben CEO van Be Yourself. Onze missie is dat je je jezelf kan zijn. Elke mens is bijzonder en elke mens verdient de aandacht om ontdekt te worden. Dus hebben we bijzondere zorg voor je levensverhaal. We stellen ons op als jouw persoonlijke jobcoach en vertrouwenspersoon op weg naar een job op maat.

Bij Be Yourself kan je ervaring opdoen, een zeer mooi netwerk uitbouwen en tegelijk genieten van werkzekerheid. Je kan jezelf zijn en je sterk ontplooien. We werken zeer overtuigd in harmonie met onze buurt en onze samenleving.

Dit is mijn motivatie om Be Yourself op te richten. Dit is mijn engagement, visie en missie. Hier kan je op vertrouwen, hier gaan we samen voor, let’s go!

Hendrik Bogaert, CEO van Be Yourself In Finance.

"
Een bedrijf waar we heel
dicht bij onze teamleden
en klanten staan.

Ons team zoekt nog collega's
op deze projecten:

Er zijn geen verdere vacatures beschikbaar