HOME

BeYourself voor opdrachtgevers

In de HR sector, vol met uitdagingen en mogelijkheden, hebben we de ambitie om een vernieuwende impuls te geven en een nieuwe richting op te gaan. We richten ons op menselijkheid, warmte, passie, ontwikkeling en ondersteuning om onze doelen te bereiken.

Realise growth

Als bedrijf wil je bewegen en groeien. Dat kan je uiteraard niet alleen: om te groeien heb je talent nodig. Waar je die talenten vindt? Bij Be Yourself natuurlijk! Onze hr-professionals zijn creatief, leergierig en houden van uitdagingen. Ze zijn als een frisse wind die door jouw bedrijf zal waaien.

Be Yourself in Finance - Freelance opdrachten in Finance

We have your perfect match

Onze hr-professionals houden van een dynamische werkomgeving. Ze hoppen van project naar project en nemen telkens alle ervaring die ze opdoen mee naar hun volgende project. Zich werken zich in no time in in nieuwe projecten en voorzien jouw team van advies en ondersteuning.

"
Een bedrijf waar we heel
dicht bij onze teamleden
en klanten staan.

Be Yourself biedt voortdurende begeleiding en legt een sterke focus op ontwikkeling. Onze hr-professionals krijgen de kans om zich te ontplooien en te ontdekken wie ze zijn en wat ze graag doen. Zo zorgen we ervoor dat ze hun passie kunnen volgen en voldoening halen uit hun job. Hr-professionals van Be Yourself zitten boordevol energie en geven het beste van zichzelf in elk project.

Flexibility and experience

De finance professionals van Be Yourself houden van een dynamische werkomgeving. Ze gaan van het ene project naar het andere en nemen onderweg hun ervaring mee. Op die manier komen ze in de perfecte positie terecht om advies en ondersteuning te bieden aan jouw team.

"
Een bedrijf waar we heel
dicht bij onze teamleden
en klanten staan.

Be Yourself biedt voortdurend begeleiding en legt een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling. Onze finance professionals krijgen alle kansen om zich volledig te ontplooien en te ontdekken wie ze zijn en wat ze graag doen. Zo zorgen we ervoor dat ze voldoening kunnen halen uit hun werk en elke dag met passie aan de slag kunnen gaan.

Pricing for quality profiles

De zoektocht naar een freelancer is gratis. Bij elke succesvolle match betaal je 20-25% als brokersfee op de gewerkte uren, afhankelijk van verschillende factoren zoals:

 

  • duurtijd
  • aard van profiel
  • hoe vaak iemand klant al is geweest
  • ervaring profiel

Vind de ideale freelancer voor jouw bedrijf via ons platform. Krijg toegang tot een divers netwerk van freelancers en vind degene met de juiste vaardigheden en ervaring. Bespaar tijd en geld door de perfecte freelancer te vinden via ons platform.

 

Ontdek onze Freelancers in de kijker

Als ondernemer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om je bedrijf draaiende te houden en je klanten tevreden te stellen. Maar soms heb je extra hulp nodig om je doelen te bereiken en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Dat is waar freelancers in het spel komen. Freelancers zijn hoogopgeleide professionals die op projectbasis werken en hun expertise en vaardigheden inzetten om je bedrijf te ondersteunen en je doelen te verwezenlijken.  

DSC_0345-min

Concrete prijsbepaling?

Voor concrete prijsbepaling vraag aan via onderstaand formulier. 

Algemeen Contactformulier

Algemeen Contactformulier

Voornaam*(Required)
Achternaam*(Required)

Ons team zoekt nog collega's
op deze projecten:

Er zijn geen verdere vacatures beschikbaar