HOME

Werken in sales, da’s flexibiliteit geven en krijgen.

Onze missie en visie

Be Yourself legt een sterke focus op menselijkheid, authenticiteit, ambitie, ontwikkeling en ondersteuning. Dat vertaalt zich in sales profielen boordevol positieve energie, met pakken ervaring en veel goesting.

Duurzaamheid, groei en ethisch ondernemen

Wij vertrekken vanuit passie en overtuiging. Bij ons draait het dan ook niet alleen om cijfers maar ook, en vooral, om groei, ontwikkeling en verandering. We staan voor duurzaam en ethisch ondernemen.

"
Be Yourself dat is
hand in hand duurzaam
ondernemen

Wij willen zaadjes planten en die laten uitgroeien tot een prachtige diversiteit aan planten. Om dat te realiseren willen wij elk zaadje koesteren met de juiste voeding en zorg, zodat het zich kan ontwikkelen tot een unieke plant.

Onze zaadjes zijn onze sales professionals. Door aandacht te hebben voor de uniciteit van elke persoon, elk team en elk bedrijf, willen we een duurzame groei verwezenlijken.

Behind Be Yourself

Hendrik Bogaert

‘Dit is mijn motivatie, engagement, visie en missie.
Hier kan je op vertrouwen, hier gaan we
samen voor, let’s go!’

Aangenaam, ik ben Hendrik Bogaert, CEO van Be Yourself In Sales. Ik geloof helemaal in de kracht van jezelf kunnen zijn. Voor mij gaat Be Yourself over de bijzonderheid van elke mens ontdekken om zo een bijzondere carrière te verwezenlijken voor elke sales professional.

Daarom wil ik dat wij jou écht leren kennen. Ik wil dat jij kan terugvallen op onze persoonlijke jobcoaches en vertrouwenspersonen die jou op weg helpen naar een job die naadloos aansluit bij wie je bent.

Met Be Yourself wil ik ervoor zorgen dat je ervaring kan opdoen, een zeer mooi netwerk kan uitbouwen en tegelijk kan genieten van werkzekerheid. Jezelf zijn en jezelf ontplooien, dat is wat ik voor jou wil. Als dat alles ook nog eens gebeurt in harmonie met onze buurt en onze samenleving, dan is dat voor mij het perfecte plaatje.

"
Een bedrijf waar we heel
dicht bij onze teamleden
en klanten staan.

Ons team zoekt nog collega's
op deze projecten:

Momenteel zijn er nog geen opdrachten beschikbaar.