HOME

Be Yourself, waar passie en
growth samenkomen

Sales: waar ambitie en growth samenkomen

Thrive whilst staying yourself

Bij ons hoef je je niet in bochten te wringen. Je moet niet de corporate ladder opklimmen om na jaren inspanning pas terecht te komen in de job die je altijd al wilde. Wij zorgen ervoor dat je van bij het begin een job hebt die past bij wie je bent.

Bij Be Yourself gaan we op zoek naar waar je goed in bent, wat je leuk vindt en waar je energie uithaalt. Op basis van die informatie matchen we jou met een sales job die nauw aansluit bij wie jij bent als sales professional. Waarom we dat doen? Zodat jij voldoening uit je werk kan halen en bedrijven kan helpen groeien door je gedrevenheid en positive energy.

Bij Be Yourself krijg je de vrijheid om te doen wat past bij wie je bent, de zekerheid dat er na je huidig project een nieuwe uitdaging zal volgen, en de garantie dat je een loon zal krijgen dat aansluit bij je levensfase. We vinden het belangrijk dat je de kans krijgt om te groeien, zowel op persoonlijk vlak als op financieel vlak.

In Sales

A job that matches your energy

Een gepassioneerde verkoper zit boordevol energie, en als je die energie in het juiste project steekt, krijg je heel wat van die energie terug. Daarom gaan we samen met jou op zoek naar welk project matcht met wie jij bent. Zo kunnen we je inzetten op prestigieuze projecten die niet alleen uitdagingen bieden, maar ook aansluiten bij jouw interesses en unieke persoonlijkheid.

Surrounded by an ambitious team

Je krijgt vrijheid, zelfstandigheid en groeikansen, maar ook wanneer niet alles van een leien dakje loopt staat ons warm team klaar om jou op te vangen en bij te sturen waar nodig. Bij ons zal je er nooit alleen voor staan! Bij elke groeispurt word je bijgestaan door een vertrouwenspersoon die je ondersteuning geeft waar nodig.

Carve your own path to success

Ga je helemaal op in internal sales? Of zijn external sales meer jouw cup of tea? Misschien hou je wel meer van technical sales, retail sales of marketing? Waar jouw interesse ook ligt, bij Be Yourself zorgen we dat je ingepland wordt op projecten die daar naadloos op aansluiten. Je kan je eigen carrièrepad uitstippelen en van je stoutste sales-dromen realiteit maken.

Join our team for an amazing sales journey!

"
Choose a job you love,
and you will never have to
work a day in your life

A wage that makes you smile

Een groot deel van voldoening halen uit je job komt natuurlijk ook uit wat je ervoor terugkrijgt. Het liefst krijg je wat je nodig hebt, en wat dat is hangt af van de levensfase waarin jij je momenteel bevindt. Daarom zetten we bij Be Yourself in op een aantrekkelijk loon met de extralegale voordelen die jij nodig hebt op dit moment in je leven. Niet one size fits all, wel een loon afgestemd op jouw specifieke noden, in lijn met jouw prestaties.

"
Be Yourself dat is
hand in hand duurzaam
ondernemen

You call the shots

Hou je van werk-events en workshops? Ben je een echte social butterfly? Of ben je eerder een huismus? Pik je hier en daar graag eens een sociale activiteit mee? Wat jouw voorkeur ook is, bij Be Yourself kan het allemaal. Bij ons hoort namelijk elk type persoon thuis, zolang je maar passie hebt voor je job.

We organiseren tal van informatieve workshops en evenementen waar je kan netwerken met ons en met je collega’s. Of je die bijwoont of niet kies je volledig zelf. Bij ons geen verplichtingen, wel mogelijkheden en vrijheid, in de brede zin van het woord.

"
Een bedrijf waar we heel
dicht bij onze teamleden
en klanten staan.

Ons team zoekt nog collega's
op deze projecten:

Momenteel zijn er nog geen opdrachten beschikbaar.