HOME

BeYourself voor opdrachtgevers

In de sales sector, vol met uitdagingen en mogelijkheden, hebben we de ambitie om een vernieuwende impuls te geven en een nieuwe richting op te gaan. We richten ons op menselijkheid, warmte, passie, ontwikkeling en ondersteuning om onze doelen te bereiken.

Realise growth

Laat je bedrijf hoge toppen scheren met de sales professionals van Be Yourself! Onze sales profielen helpen je nieuwe markten verkennen en je huidige markt uitbreiden met hun kennis en expertise. Voor zowel internal sales, external sales, technical sales als retail sales en marketing beschikken wij over unieke profielen boordevol motivatie en energie. Samen met jou gaan zij op zoek naar hoe je jouw bedrijf kan laten excelleren.

We have your perfect match

Wij doen meer dan simpelweg lege vacatures invullen. Wij gaan voor elke vacature op zoek naar de perfect match. Dat houdt in dat we iemand zoeken met de juiste skills die binnen de bedrijfscultuur past. Kortom, we gaan op zoek naar hét profiel dat jouw bedrijf kan doen groeien.

"
Be Yourself dat is
hand in hand duurzaam
ondernemen

Dat kan doordat wij écht weten wie onze sales professionals zijn. We hebben aandacht voor ieders unieke DNA en kunnen zo nagaan of het DNA van onze professional matcht met dat van jouw bedrijf. Doordat wij onze sales professionals de vrijheid geven om hun eigen carrièrepad te bewandelen, kunnen wij jou als bedrijf verzekeren dat je een enthousiast, energiek en gedreven sales profiel aanwerft, vol passie voor de job.

Experience and flexibility

Onze sales professionals houden van een dynamische werkomgeving. Ze hoppen van project naar project en nemen telkens alle ervaring die ze opdoen mee naar hun volgende project. Zo werken ze zich in no time in in nieuwe projecten en voorzien ze jouw team van advies en ondersteuning.

"
Een bedrijf waar we heel
dicht bij onze teamleden
en klanten staan.

Ons team zoekt nog collega's
op deze projecten:

Momenteel zijn er nog geen opdrachten beschikbaar.