Hét matching-
platform mij uitstek!

Voor freelancers, door freelancers

Wist je dat Be Yourself een uniek platform is, volledig ontworpen dóór freelancers vóór freelancers? Het is geboren uit de ervaringen en uitdagingen die freelancers dagelijks tegenkomen. Be Yourself heeft als missie om de belangen van freelancers en opdrachtgevers op één lijn te brengen en samen te werken aan een succesvolle samenwerking.

Dankzij het diepgaande inzicht in de behoeften en waarden van zowel freelancers als opdrachtgevers, is Be Yourself in staat om een sterke, ondersteunende community te creëren van gepassioneerde zelfstandigen. Deze community biedt niet alleen een netwerk van gelijkgestemden, maar ook de tools en middelen om samen te groeien en te bloeien in de uitdagende wereld van het freelancen.

Onze missie, visie & purpose

Be Yourself streeft ernaar om de freelance-ervaring te transformeren door het bouwen van een solide basis van vertrouwen, open communicatie en wederzijdse ondersteuning tussen alle betrokken partijen. Het platform is een broedplaats voor creativiteit, innovatie en samenwerking, waar freelancers en opdrachtgevers elkaar kunnen ontmoeten, ideeën kunnen uitwisselen en samen kunnen werken aan het realiseren van hun dromen.

Het Be Yourself Team!

Wendy Happe

Recruiter

Kenneth Van Volcem

Strategic Manager

Marie Magirirane

Recruiter

Lowie Verschelden

Freelance Performance Marketeer

Hendrik Bogaert

Anke Verdonck

Freelance Matchmaker

CEO

Office Dog Nanou

Freelance Happy Face 

Henri Moyaert

Bieke Claeys

Process Manager

Sales Legend

Heb je een openstaande vacature? Of heb je vragen over de samenwerking?