Match.
Connect.
Grow. 

Match. Connect. Grow.

Wij matchen jou met spannende en uitdagende projecten en inspirerende, dynamische mensen. Zo kun jij persoonlijk en professioneel groeien en jouw vleugels uitslaan.

Empowering freelancers to unleash their full potential.

Ben je op zoek naar een omgeving waarin je kunt groeien en je talenten kunt ontwikkelen? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij bieden een plek waar je jezelf kunt zijn en waar je de ruimte krijgt om te bloeien en te groeien.

Wij geven jou een plaats waar je kan groeien.

Hoe werkt het?

Je meldt je aan op ons platform

Wij gaan van start, volgen je op en maken een screening van ideale opdrachten & freelancers

Start van de opdracht.

Evaluatie en opvolging van geplaatste freelancer.

Human Resources

Finance

Sales

Onze expertises

Bij Be Yourself zijn we gespecialiseerd in werving en selectie, met een sterke focus op het vinden van de juiste talenten voor HR, finance en sales functies. Met onze diepgaande expertise begrijpen we de unieke eisen en vereisten van deze cruciale vakgebieden. 

Opdrachten de kijker

Elke opdracht wordt gecontroleerd en geverifieerd door onze matchers.

We zoeken een Senior Accountant in Gent! Een 4/5 of voltijdse rol, waar je A-Z boekhouding beheert. Thuiswerk mogelijk na inloopperiode. Lange termijn opdracht.

Aankoop Manager

We zoeken iemand met minstens 5 jaar ervaring voor een aankooprol in de meubelindustrie in Deerlijk. Het is een jaarcontract met 30% buitenlandse reizen voor de aankoop van grondstoffen.

Senior Accountant

Payroll Specialist

Op zoek naar een fulltime (of 4/5) rol voor minstens 6 maanden? Je hebt kennis van Eblox, Protime en bij voorkeur ook van internationale sociale wetgeving. Thuiswerken mogelijk na inloopperiode.

Over Be Yourself

Wij zijn een community van gepassioneerde freelancers en opdrachtgevers die geloven in vrijheid, flexibiliteit en persoonlijkheid. Bij ons draait het niet alleen om het vinden van werk, maar om het vinden van een passie. Samen zorgen we voor de beste match tussen opdrachtgevers en freelancers en creëren we een omgeving waarin iedereen kan groeien, leren en bloeien.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!